WIWA I MEDIA

DUELLEN I SVT

En dag fick vi plötsligt ett telefonsamtal från SVT. De undrade om vi, Wiwa, tillsammans med vår son Malte, ville ta oss an den stora utmaningen i TV-programmet “Duellen”. “Jättekul!” utbrast vi, trots att vi kanske lite nervöst tittade på varandra och undrade om vi verkligen skulle klara det. Men när chansen knackar på dörren, då är det bara att kasta sig ut genom fönstret!

Först och främst krävdes det att vi spelade in en så kallad casting-video. Så om ni är nyfikna så kommer den snart att finnas tillgänglig på YouTube.
 Vi styrde kosan mot Stockholm. Och som ni kanske redan har gissat – vi gick inte bara in i striden, vi gick segrande ur den!

Previous slide
Next slide

BÖDA CAMPING

Häng med oss på en oförglömlig resa genom TV-programmet “Böda Camping” under säsong 1 och 2! Se ögonblicket då Micke friar till Nilla, följ med bakom kulisserna när vi skapar våra musikvideos, skratta åt våra missöden när vi går vilse på kyrkogården och råkar i trubbel med prästen, och upplev ögonblicket då vi skapar TV-historia genom att säga “ja” till varandra på stranden.

Vi garanterar att ni kommer att skratta tills tårarna rinner av glädje och pinsamhet! Missa inte chansen att följa med på vårt galna äventyr. Serien streamas på Discovery+ och sänds regelbundet på Kanal 9. Så dra fram popcornet och låt underhållningen börja!

Previous slide
Next slide

MELLODIFESTIVAL - WEBJOKER

År 2009 och 2010 kastade vi i Wiwa oss in i Melodifestivalen som de modiga webbjokrarna. Först ut med vår pärla “A Beautiful Lovesong” som tyvärr diskades trots att vi ledde tävlingen innan finalen. Varför? Jo, för att vår låt råkade läcka ut på nätet innan startskottet. Vemodigt, men ack så webbigt!

Men vi gav inte upp där inte! Året därpå, med “MaryLynn” lyckades vi kämpa oss upp till en ärofylld 6:e plats.

Båda låtarna finns på Youtube och Spotify.

Previous slide
Next slide

FARMEN

Farmen 2016, Säsong 9 – ett äventyr som Nilla aldrig kommer att glömma! Tre månader av drama och spänning, där Nilla och 16 andra deltagare kastades in i den vilda världen av Farmen utan att ens känna varandra innan.

Det var som en cocktail av kiv, pakter och överlevnadstricks – och det var bara början! I Tinget pågick tävlingar som fick pulsen att rusa och spänningen att koka över.

Och nu, för första gången sedan det legendariska Farmen-äventyret, är alla 51 avsnitt tillgängliga på YouTube. Så slå dig ner, ladda upp med snacks och bjud in grannarna för en oförglömlig maratonkväll där du kan skratta, gråta och heja på Farmen Pernilla och gänget på Farmen!

Wiwa i pressen – Svajpa och klicka på den artikel du vill läsa.