OM NILLA

Hej! Det är jag som är Pernilla Wallette och kallas allmänt för “Nilla”. Är sångerska i Wiwa och stolt fru till Micke, som ju också är en del av vår musikaliska cirkus!

Att stå på scenen är som att vara i mitt rätta element – jag älskar att känna alla ögonen riktade mot mig. Jag har nog fått fler blickar än jag kan räkna från TV-rutan, allt från att överleva dokusåpan Böda Camping till att ta täten i realityserien Farmen – en bedrift jag fortfarande skryter om!

När jag inte står på scenen eller gör TV-debuter, kan ni hitta mig med en pensel i handen och en burk vitfärg i högsta hugg. Jag kan inte låta bli att måla allt i min väg vitt – det är min egen lilla konstnärliga touch på tillvaron!

Och när jag inte är upptagen med att göra världen lite ljusare, så är jag ute i trädgården och pysslar. Jag älskar att odla blommor och att spendera timmar i växthuset. Det finns inget som får mig att känna mig mer zen än att lyssna på fågelsången medan jag njuter av lukten av kobajs i hagen – det är livet!

Min musikaliska resa började tidigt, när min kära mamma drog mig i flätorna till pianolektionerna. Min pianolärare hette Ladislau Muller – en riktig musikalisk legend som bidragit med musiken till “Ronja Rövardotter” Min bänkkamrat på pianoskolan var ingen mindre än den numera berömda Per Tengstrand – killen som gick till lektionerna med ett leende medan jag snarare var där med en viss tveksamhet!

Senare fick jag chansen att dela med mig av mina musikaliska kunskaper som pianolärarinna för barn och flöjtlärare. Att se ungarna bli inspirerade av musiken var verkligen en riktig höjdare!

Så det är jag i ett nötskal – en sprakande mix av musik, målning och en hel del vitt på allt möjligt!

Kram Nilla!

Pernilla Wallette på Böda Camping
Här blir det snart frukost på Böda
Pernilla Wallette på Bödas strand
Största linslusen på Bödas strand
Pernilla Wallette vid pianot
Mitt gamla Fazer piano som jag målade vitt